Brazilianul Wellington a semnat cu Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu și-a asigurat serviciile atacantului brazilian Wellington Carlos da Silva, fost la Concordia Chiajna.
Preşedintele Narcis Răducan a precizat că jucătorul brazilian a semnat un contract valabil pe an, cu opţiune de prelungire.
”Wellington se pregăteşte în cantonament cu echipa şi a efectuat deja vizita medicală. Miercuri am semnat contractul cu el pentru un sezon, cu posibilitatea de a prelungi acest contract la finalul acestei perioade. Îi urăm cu toţii bun venit pentru că s-a alăturat echipei noastre şi să aibă parte de cât mai multe reuşite la Pandurii!”, a declarat Narcis Răducan.
Wellington a și debutat pentru Pandurii în amicalul disputat de gorjeni, aseară, în Belgia, cu formaţia de liga a doua din Belgia, RWS Bruxelles.
Pe parcursul meciului au mai jucat: Lazar, Shalaj, Buleică, Trifu, Grecu, Munteanu şi Wellington. Pentru Pandurii a marcat Munteanu în minutul 85.
Următorul meci de verificare pentru Pandurii Târgu Jiu, în stagiul de pregătire din Olanda, este programat vineri, cu echipa SF Lotte (Germania, Liga a IV-a).

Related

Sport 196174003270714399

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item