Campania "Joy for Nepal", iniţiată de alpinistul Alex Găvan, a strâns 50.000 de euro în 5 săptămâni

Campania "Bucurie pentru Nepal/ Joy for Nepal", iniţiată de alpinistul Alex Găvan, a depăşit, în a cincea săptămână, pragul de 50.000 de euro, datorită donaţiilor prin SMS, cu cardul, dar şi a unei iniţiative comunitare de strângere de fonduri.

"Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne sprijină în continuare. Împreună reuşim cu adevărat să ajutăm comunităţi izolate din Nepal să-şi reia viaţa de la capăt", a declarat Alex Găvan.
În această perioadă, partenerul din Nepal al campaniei, Kharuna-Shechen, fondată de autorul Matthieu Ricard, a continuat să asigure asistenţă postdezastru din fondurile sale proprii, numărul beneficiarilor fiind în creştere. Astfel, din 25 aprilie până în prezent, Karuna-Shechen a reuşit să asigure ajutor şi asistenţă medicală pentru aproape 179.000 de persoane din 477 de sate din cele mai afectate zone.
Campania "Bucurie pentru Nepal/ Joy for Nepal" a fost lansată pe 19 mai. Durata campaniei este de 7 săptămâni şi 9 zile, perioadă corespunzătoare gradelor înregistrate de primul cutremur care a distrus această ţară pe 25 aprilie, când Alex Găvan se afla în Tabăra de Baze de pe Everest/ Lhotse, în timpul expediţiei sale pentru a urca vârful Lhotse (8.516 metri). Pe site-ul de campanie www.alexgavan.ro/nepal vor fi publicate rapoarte de activitate pentru a urmări în mod transparent utilizarea fondurilor şi progresele realizate.

Related

Stiri & Articole 406834856384184538

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item