Ce să mâncăm pe caniculă

Vara este pe zi ce trece mai aprigă, la fel şi căldurile insuportabile. Ştiaţi că există alimente care ajută organismul să tolereze arşita verii?

Legumele cu un conţinut scăzut de amidon, cum ar fi: fasolea verde şi galbenă, conopida, broccoli, dovleceii, ciupercile şi castraveţii.

Zarzavaturile cu frunze verzi: spanacul, salata verde, varza.

Fructele proaspete de sezon. Cele mai răcoritoare sunt merele, grepfrutul, mandarinele, mango, smochinele, perele, căpşunele, pepenii verzi şi galbeni.

Cele mai indicate lichide pe timp de caniculă sunt apa plată, apa minerală, precum şi toate sucurile naturale făcute din fructe. Evitaţi sucurile acidulate din supermarket.

Related

Stiri & Articole 6856682155673296700

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item