George Michael s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Cântăreţul britanic George Michael s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Elveţia, care oferă tratament de specialitate împotriva consumului abuziv de substanţe.

Artistul, în vârstă de 51 de ani, s-a internat în clinica Kussacht Practice, deoarece obişnuia să fumeze aproximativ 25 de ţigarete cu marijuana în fiecare zi, informează site-ul 20min.ch.
"Asigurăm tratament contra dependenţei de alcool şi droguri, tulburări de alimentaţie, practicarea cumpulsivă a jocurilor de noroc, dependenţa de sex şi dependenţa de internet. Serviciile noastre psihiatrice includ tratament împotriva tulburărilor de personalitate, depresiei, anxietăţii, nevrozelor compulsive, fobiilor şi traumelor", se afirmă pe site-ul oficial al clinicii elveţiene.
Potrivit presei britanice, o internare în această clinică de dezintoxicare costă aproximativ 100.000 de euro, iar printre vedetele care au apelat în trecut la serviciile medicilor elveţieni s-a aflat şi creatorul de modă John Galiano.
În martie 2014, George Michael declara că nu mai fumase canabis "de peste un an şi jumătate".
Artistul spunea cu acea ocazie că o serie de probleme de sănătate şi de probleme cu autorităţile britanice l-au convins că trebuie să renunţe la marijuana.
"Am decis că trebuie să-mi schimb viaţa şi, de atunci, nu m-am mai atins de marijuana", spunea anul trecut cântăreţul britanic.
George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas".

Related

Stiri & Articole 1525204699233780597

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item