Hotel declasificat în staţiunea Mamaia.

Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Turism au declasificat un hotel de 3 stele din Mamaia şi au amendat patronul cu 50.000 de lei după un control fulger pe care l-au făcut la faţa locului. Au mers acolo după ce câţiva turişti s-au plâns de mizeria pe care au găsit-o în unitatea de cazare. Aceste controale au fost făcute în contextul introducerii voucherelor de vacanţă, pentru a afla dacă turiştii vor beneficia de cazare la rangul declarat de hotelieri.


Acestea erau condiţiile în care turiştii se cazau la un hotel de 3 stele din nordul staţiunii Mamaia şi plăteau pentru o cameră dublă 280 de lei!
Inspectorii au mai descoperit în afară de saltele de mai bine de jumătate de secol vechime şi balustrade ruginite, băi neîngrijite, cu uşile de lemn umflate de la aburi şi mizerie în spatele paturilor. O parte dintre turişti spun că s-au lăsat păcăliţi de fotografiile de pe internet.

"Nu e ok, dar în poze arăta mai bine. Un miros foarte urât în baie, uşa întredeschisă, tot mobilierul din anii 90 sau chiar mai de mult, saltelele găurite.", a spus un turist.
Numai în luna iunie au fost verificate 150 de unităţi de cazare şi alimentaţie publică. În 10-12 procente dintre cazuri au fost găsite nereguli.

Related

Stiri & Articole 3604934437610726324

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item