Keyboardio este cea mai scumpă, ergonomică şi ciudată tastatură

Oricine scrie la tastatură de mai mult de câteva săptămâni are mari şanse să aprecieze eficienţa conferită de tastatura mecanică Keyboardio.
E foarte ciudată estetic. În acelaşi timp, această creaţie are mari şanse să vă facă incredibil de eficienţi la tehnoredactare, asigurându-vă simultan că poziţia în care vă ţineţi mâinile pe taste este una dintre cele mai confortabile.
Keyboardio este unul dintre cele mai recente proiecte care caută să obţină finanţare pe Kickstarter. Partea surprinzătoare este că şi-a depăşit deja targetul de 120.000 de dolari şi mai are 29 de zile. La bază este o tastatură ergonomică, ce integrează particularităţi de design pe care în trecut le-am mai întâlnit la unele tastaturi create de Microsoft.
Forma ciudată este menită să vă ajute să evitaţi orice afecţiuni care ar putea fi cauzate de sesiuni extinse de programare sau tehnoredactare. Tastele efective au o curbură deosebită menită să găzduiască cât mai confortabil fiecare deget la fiecare apăsare.
Sub ele se ascund nişte switch-uri mecanice pentru o precizie sporită şi un clinchet plăcut la apăsare. Acestea din urmă sunt realizate de Matias şi fac parte din seria Quiet Pro.
Vor exista doua versiune de Keyboardio. Cea din lemn de arţar şi, la un preţ de 300 de dolari, va fi varianta mai ieftină.
Identică din punctul de vedere al construcţiei va fi o versiune de 1.000 de dolari, cu menţiunea că aceasta din urmă va folosi lemn de mahon, mult mai atrăgător şi exclusivist.
Nu este exclus ca în momentul în care va intra în producţia de serie şi va ajunge în magazine, preţul pentru Keyboardio să crească şi mai mult.

Related

Tehnologie 2533043774319150296

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item