LOTERIE BONURI FISCALE, 28 iunie: câștiguri de 10.000 de lei fiecare.

A doua extragere la Loteria Bonurilor Fiscale stabilește luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare, dintre cele emise în perioada 29 martie — 31 mai 2015. Extragerea are loc duminică, 28 iunie, de la ora 17, la Loteria Română.

Cei care au un bon fiscal câștigător trebuie să-l depună, împreună cu o cerere tip, descărcată de site-ul www.mfinante.ro sau obținută gratuit de la administrația fiscală unde se depune bonul.

 După centralizarea bonurilor câștigătoare, va fi organizată cea de a doua extragere, care selectează doar 100 de bonuri premiate fiecare cu 10.000 de lei.
Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 29 martie — 31 mai 2015, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

În cea de-a doua etapă de selecție, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuată într-o nouă extragere televizată, ce va fi anunțată ulterior.

Related

Stiri & Articole 669984852583060924

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item