Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Austriei, iar Alonso şi Raikkonen s-au ciocnit violent

Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Austriei la Formula 1! Germanul s-a impus în faţa lui Lewis Hamilton şi a lui Felipe Massa. Cursa din Austria a fost umbrită şi de un accident cu implicarea lui Alonso şi Raikkonen.
Marele Premiu al Austriei la Formula 1 a început cu un accident spectaculos, între maşinile pilotate de Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen. Monoposturile celor doi s-au ciocnit ajungând chiar unul peste celălalt. Din fericire, ambii piloţi nu au avut de suferit, însă au fost nevoiţi să abandoneze.
Nico Rosberg a câştigat cursa din Austria după ce l-a depăşit imediat după start pe Lewis Hamilton şi apoi a păstrat conducerea până la finiş. Germanul a obţinut a treia victorie din acest sezon şi a 11-a din întreaga carieră.
Lewis Hamilton s-a mulţumit de această dată pe locul doi, iar Felipe Massa s-a clasat pe poziţia a treia. Astfel, brazilianul a obţinut cel mai bun rezultat din acest sezon.
Sebastian Vettel a ocupat doar locul patru pe circuitul din oraşul Spielberg.
În clasamentul general, Hamilton este în continuare lider cu 169 de puncte. Rosberg este al doilea cu 159 de puncte, iar Vettel ocupă locul trei cu 120 de puncte.
Cea de-a noua etapă a Mondialului de Formula 1 va avea loc pe cinci iulie, pe circuitul de la Silverstone, Marea Britanie.

Related

Sport 7793707953801834084

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item