Primarul Braşovului, George Scripcaru, a fost REŢINUT de DNA

Primarul Braşovului, George Scripcaru, al cărui nume apare într-un dosar în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu privind încheierea unor contracte de energie termică, a fost reţinut, luni seară, de procurorii DNA, după aproape două ore de audieri.


Procurorii DNA Braşov au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele primarului George Scripcaru.
Edilul va fi dus în arestul Poliţiei Judeţene Braşov.
Scripcaru a fost adus, luni la prânz, cu o dubă a Jandarmeriei, la sediul Primăriei Braşov, unde aveau loc percheziţii ale procurorilor, după ce, în cursul dimineţii, anchetatorii au percheziţionat şi locuinţa edilului, din cartierul braşovean Schei. Întrebat ce acuzaţii i se aduc de către procurori, George Scripcaru a răspuns: "O să aflaţi pe parcurs despre ce este vorba", refuzând să facă alte declaraţii.
După aproape patru ore, primarul George Scripcaru (PNL) a fost scos din sediul Primăriei şi dus la DNA Braşov pentru audieri. La ieşirea din Primărie, Scripcaru a spus că anchetatorii i-au cerut documente, pe care le-a pus la dispoziţia acestora.
Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticorupţie au mai făcut percheziţii şi în alte birouri din Primăria Braşov, la şeful Serviciului Investiţii şi la directorul executiv adjunct de la Direcţia Tehnică, precum şi la punctul de lucru al SC Delcar SRL Braşov - în biroul lui Mihai Ciprian David, la sediul social al SC Bepco SRL, la sediul social al SC Transformer Energy Supply SRL, din municipiul Braşov, la sediul social al SC Tetkron SRL, tot din Braşov, precum şi la Hotel Kronwell, la punctul de lucru al SC Iporo Com SRL Braşov şi în biroul lui Daniel Popescu.
Procurorii anticorupţie au făcut percheziţii şi la sediul social al SC Radioteleviziunea Transilvania SRL, în spaţiie folosite de către Antonie Cristina-Iuliana şi de primarul George Scripcaru.

Related

Stiri & Articole 4377327672858297579

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item