A început sezonul de reduceri. Prețuri și cu 70% mai mici

Iulie este o lună bună pentru a face cumpărăturile care ni se par prea scumpe în restul anului, spun specialiştii. Reducerile de acum sunt între 10 şi 70 la sută.
Ca să nu rămână cu marfa pe nevândută, comercianţii fac promoţii la articolele de sezon.
Încurajaţi de promoţiile de sezon, românii cheltuie din ce în ce mai mulţi bani pentru îmbrăcăminte şi încălţăminte. Anual, aceste cheltuieli ajung la 12 miliarde de lei. O treime din această sumă, adică aproape 4 miliarde de lei, ajung în buzunarele comercianţilor care vând haine pentru femei.
Hainele şi pantofii pentru bărbaţi înseamnă cheltuieli de 3 miliarde de lei, arată un studiu realizat de o companie de cercetare internaţională.
Trei dintre marile firme internaţionale de modă au făcut anul trecut vânzări de peste 1,2 miliarde de lei în România, potrivit bilanţurilor oficiale.
Suedezii de la H&M a vândut de 530 de milioane de lei, iar restul s-a împărţit între spaniolii de la Zara şi olandezii de la C&A. Vânzări de peste 100 de milioane de lei au şi marii retaileri de articole sportive ca Intersport sau FF Group.
Firmele româneşti îşi fac mai greu loc printre cele străine.
Industria de textile din România rezistă pe piaţă prin comenzile pentru branduri. Circa 100 de fabrici româneşti livrează haine pentru spaniolii de la Zara şi 16 pentru H&M.

Related

Stiri & Articole 1413348104063063824

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item