Actorul John Stamos s-a internat pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri

Actorul american John Stamos s-a internat într-o clinică specializată în tratarea dependenţelor de alcool şi droguri, după ce a fost arestat, în iunie, pentru conducere sub influenţa unor astfel de substanţe.

Actorul s-a internat singur în această clinică, după incidentul petrecut în luna iunie. Pe 12 iunie, Stamos a fost arestat după ce a fost surprins de poliţişti în timp ce îşi conducea automobilul prin cartierul Beverly Hills, din Los Angeles, fiind sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.
John Stamos, în vârstă de 51 de ani, a fost oprit de un echipaj de poliţie după ce mai mulţi oameni au raportat la Poliţia din Beverly Hills că un bărbat, care părea a fi în stare de ebrietate, conducea o maşină.
Actorul a fost reţinut şi dus la un spital din zonă, pentru a primi tratament corespunzător, iar poliţiştii au refuzat să ofere mai multe informaţii în legătură cu acest caz.
Actorul John Stamos a devenit celebru după ce a interpretat rolul Jesse în serialul "Casă plină/ Full House", din 1990, în care a jucat alături de gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen.

Related

Stiri & Articole 9177133958436066177

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item