Alexandra Dulgheru a abandonat în primul set al meciului cu Anna Tatishvili de la Bucureşti

Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul 5 al turneului BRD Bucharest Open, s-a retras din competiţie în meciul din optimile de finală contra americancei Anna Tatishvili când scorul era 5-2 pentru jucătoarea născută în Georgia. 
Dulgheru acuzase o accidentare la picior încă dinaintea meciului din primul tur, contra chinezoaicei Shuai Zhang, un meci care în cele din urmă a fost câştigat de româncă, scor 3-6, 6-4, 6-4. După partidă, Dulgheru anunţa că accidentarea s-a agravat, dar va încerca să-şi revină până la meciul cu Tatishvili.
Anna Tatishvili completează tabloul sferturilor de finală în turneul de la Bucureşti, urmând să o înfrunte în această fază pe principala favorită a competiţiei, Sara Errani din Italia.
Tot în sferturi se vor înfrunta în meci direct şi singurele jucătoare din ţara noastră rămase în competiţie, Andreea Mitu şi Monica Niculescu.
Celelalte două sferturi de finală sunt Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia) – Danka Kovinic (Muntenegru) şi Polona Hercog (Slovenia) – Aleksandra Krunic (Serbia).

Related

Sport 6848381726134465658

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item