Alternosfera lansează cel de-al cincilea album din carieră, printr-un concert în Bucureşti

Formaţia rock Alternosfera lansează cel de-al cincilea album din carieră, "Haosoleum", printr-un concert susţinut pe 2 octombrie, la Arenele Romane din Bucureşti.

În toamna acestui an, Alternosfera va lansa un nou material discografic - "Haosoleum". Albumul reprezintă a ultima parte a tripticului conceptual "Epizodia", care include şi discurile "Virgula" (lansat în 2012) şi "Epizodia" (lansat în 2013).
Conceptul acestui triptic gravitează în jurul celei mai importante şi celebre constante matematice: PI (π). Învăluită în trecut de misticism datorită relaţiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabilă de sferă şi univers.
Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet: online, de pe site-ul www.iabilet.ro, precum şi din reţeaua de magazine Say Shops, Uman, Senia, IQ Box, de la agenţiile Perfect Tour din toată ţara, Magazinul Muzica, magazinele VGeneration, dar şi de la cele 1.500 de automate self-serving ZebraPay. Preţurile pentru primele 500 de bilete sunt următoarele: 35 de lei - normal circle, 50 de lei - golden circle. După epuizarea primei serii de bilete, preţurile vor fi: 45 de lei - normal circle, 60 de lei - golden circle. În ziua evenimentului, tichetele vor putea fi achiziţionate la preţurile de 55 de lei - normal circle, 70 de lei - golden circle.

Related

Stiri & Articole 9174272066154441982

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item