Apare o nouă echipă Oţelul

O nouă echipă Oţelul Galaţi va apărea în această vară. 


Noua entitate se va numi în primă fază ACS Oţelul Metalosport Galaţi şi se va folosi de locul echipei Metalosport, din Liga a treia. Informaţia a fost anunţată de fostul director adjunct al Oţelului, Ilie Hagioglu.
Ilie Hagioglu - fost director adjunct al FC Oţelul: "Asta înseamnă că va exista un Oţelul în Liga a III-a. Dar, atenţie, acela este Oţelul Galaţi pentru că Oţelul care este acum nu este Oţelul Galaţi, este Oţelul Ilfov. Oţelul lui Adamescu are sediul social în Ilfov, dar acela nu se cheamă Oţelul Galaţi. Oţelul Galaţi se va numi ăsta. Oţelul lui Adamescu are sediul social în Ilfov şi joacă la Slobozia şi mai există un ACS Oţelul, care este al Galaţiului, care va juca, cu bunăvoinţa celor din Combinat şi cu sprijinul Primăriei, făcând un contract de colaborare, că aici poate Primăria să vină să subvenţioneze".
Ilie Hagioglu a mai anunţat că noua echipă va juca pe stadionul Oţelul şi va avea în stafful tehnic multe dintre legendele Oţelului.
ACS Oţelul Metalosport va fi antrenată de Viorel Tănase, antrenor secund va fi Tudorel Pelin, în vreme ce actualul antrenor al Metalosport, Mihai Ciobanu, va fi director tehnic.
Obiectivul echipei va fi promovarea în Liga a doua, pentru ca apoi să se încerce şi o promovare în Liga I.

Related

Sport 5469982631034066798

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item