Canicula reduce viteza trenurilor

CFR a anunțat că, din cauza temperaturilor ridicate, viteza de circulație a trenurilor va fi redusă, astăzi și mâine, în anumite intervale de timp.


Această măsură se va aplica în aproape toată țara: județele Timiș, Arad, Bihor și Satu Mare, unde au fost anunțate temperaturi de peste 38-39 de grade Celsius, București și alte 32 de județe, unde se vor înregistra temperaturi de 35-37 de grade Celsius, anunță CFR.
„Măsura de reducere a vitezelor de circulaţie, în anumite intervale de timp în care temperaturile depăşeşc limitele normale, este obligatorie pentu siguranţa traficului feroviar şi, de asemenea, este aplicată de toate administraţiile de cale ferată. Este important de menţionat că în perioada de caniculă temperaturile înregistrate la nivelul şinei depăşesc 50-55 de grade Celsius”, potrivit unui comunicat al companiei.
În timpul zilei, viteza de circulație a trenurilor de călători și marfă se va reduce cu 20-30 de kilometri față de viteza normală de circulație, în anumite perioade de timp.
CFR recomandă călătorilor ca, în zilele cu temperaturi ridicate, să ceară informații despre întârzierile trenurilor, în stațiile și agențiile CFR sau la numărul de telefon 021/9521.

Related

Stiri & Articole 3458180249876087760

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item