CAȘCAVAL PANE

INGREDIENTE

  •  300 g cașcaval
  •  3 ouă medii
  •  6 linguri pesmet
  •  6 linguri făină
  •  ulei
  •  sare
  •  piper

PREPARARE

Pregătiți 2 boluri și 2 farfurii plate. Tăiați cașcavalul în felii de grosimea unui deget. Bateți bine ouăle cu sare și piper în primul bol. În al doilea puneți puțină apă. În prima farfurie presărați făina, în a doua pesmetul.
Apoi bifați pașii următori pentru fiecare baton de cașcaval în parte: umeziți cașcavalul, dați prin făină, pesmet, apoi prin ou. Apoi din nou prin făină și pesmet. Prăjiți în ulei încins, până se rumenește pe ambele părți.
Le scoateți pe o farfurie pe care ați pus inițial un șervețel de hârtie, pentru a absorbi surplusul de ulei.

Related

Culinar 8879515240116985158

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item