Casillas pleacă de la Real Madrid, după 25 de ani

Iker Casillas pleacă de la Real Madrid după 25 de ani în care a apărat culorile clubului. Clubul a anunțat oficial, sâmbătă seara, că a ajuns la un acord cu FC Porto pentru a-l transfera pe emblematicul portar și căpitan al celei mai titrate echipe din Europa.


Casillas are trei trofee ale Ligii Campionilor cu Real, a câştigat de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de două ori Supercupa Europei, de cinci ori campionatul Spaniei, de două ori Cupa Spaniei şi de patru ori Supercupa Spaniei, el fiind campion mondial cu naţionala iberică şi dublu campion european.
Iker Casillas a jucat 725 de meciuri pentru Real Madrid.
În vârstă de 34 de ani, Casillas se pregătește să părăsească clubul în care și-a petrecut 25 de ani, dintre care 16 în liga profesionistă. Casillas mai avea contract cu madrilenii până în 2017.
Real Madrid nu a precizat perioada pe care Casillas a semnat cu FC Porto.
Anterior, informații neoficiale anunțau că FC Porto îl va aduce gratis şi îi va oferi aceleaşi condiţii salariale ca la Madrid.
Lusitanii vor contribui cu 10 milioane de euro, pentru cele două sezoane, în timp ce restul salariului va fi acoperit de Real. Dragonii îi pot prelungi contractul dacă acesta va juca în minim 30 de meciuri.

Related

Sport 2192067529715174765

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item