Ciuperci pleurotus la cuptor

Ingrediente – Ciuperci pleurotus la cuptor

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri parmezan ras
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  • Spalam rapid ciupercile sub un jet de apa rece, apoi le stergem foarte bine cu hartie absorbanta de bucatarie.
  • Le aseazam in tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt, si le pudram cu sare si piper.
  • Adaugam pe deasupra fiecarei palarii, pesmetul si parmezanul ras si apoi le stropim cu uleiul de masline.
  • Le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru circa 20-25 de minute sau pana cand se rumnesc uniform.
  • Le servim calde sau reci, simple sau alaturi de o friptura la gratar.

Related

Culinar 1521047392649913214

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item