CJ Constanţa va primi un elicopter nou, identic celui prăbuşit anul trecut în lacul Siutghiol

Consiliul Judeţean Constanţa va primi un elicopter nou, identic celui prăbuşit anul trecut în lacul Siutghiol, accident soldat cu moartea a patru persoane, a declarat, joi, vicepreşedintele CJ Cristinel Dragomir, care a precizat că aparatul de zbor va fi operat de Inspectoratul General de Aviaţie.

Consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate, în şedinţa de joi, proiectul de hotărâre privind aplicarea convenţiei între judeţul Constanţa, Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne şi Airbus Helicopters SA.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, a declarat că a fost nevoie de acest proiect deoarece elicopterul prăbuşit era în proprietatea CJ, însă poliţa de asigurare fusese încheiată între Inspectoratul General de Aviaţie, cel care utiliza aparatul de zbor, şi firma de asigurări.
“Ştiţi ce s-a întâmplat, s-a prăbuşit elicopterul, iar elicopterul avea poliţă de asigurare, care fusese plătită de Inspectoratul General de Aviaţie. Deoarece raportul de evaluare al poliţiei spune a fost daună totală şi trebuie înlocuit, ni se dă un alt elicopter cu aceleaşi caracteristici. Noi suntem proprietari, dădusem elicopterul în comodat Inspectoratului General de Aviaţie, s-a întâmplat nenorocirea, iar poliţa de asigurare era semnată doar de Inspectoratul General de Aviaţie şi de Omniasig şi ca să poată să se facă această plată ca să ne vină elicopterul era nevoie să spunem că suntem de acord, că recunoaştem poliţa”, a declarat vicepreşedintele CJ Constanţa.
El a spus că nu ştie când va primi Consiliul Judeţean Constanţa noul elicopter de la firma de asigurări, dar că aparatul de zbor va fi operat tot de către Inspectoratul General de Aviaţie şi utilizat de SMURD.

Related

Stiri & Articole 4407835636248765506

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item