Cum alegi voalul perfect

Rochia de mireasă este, bineînţeles, steaua ţinutei tale din ziua nunţii, însă voalul este un element aproape la fel de important. Stilul greşit poate pune în umbră chiar şi cea mai frumoasă rochie, însă cel corect poate scoate în evidenţă nu numai rochia, ci întreaga apariţie. 

Tipuri de voal în funcţie de lungime:
Voalul până la nivelul umerilor - face pereche ideală cu rochiile cu detalii extravagante (aplicaţii, broderii, dantelă) în partea superioară, pentru că nu le acoperă, ci le pune în evidenţă.
Voalul până la nivelul coatelor - un stil clasic şi în acelaşi timp uşor de manevrat 
Voalul până la nivelul degetelor - îl găseşti sub denumirea „fingertip length”. Un stil clasic şi atemporal.
Voalul stil balet/vals - cu o lungime ce cade oriunde între nivelul genunchilor şi al gleznelor, permite mişcarea liberă, în special pe ringul de dans.
Voalul chapel - voalul de dimensiune până la nivelul gleznelor, fără trenă
Voalul cathedral - varianta mai dramatică a voalului stil chapel, care atinge nivelul gleznelor, prelungindu-se într-o trenă.
Tipuri de voaluri în funcţie de stil:
Voalul birdcage - voalul din plasă, cu aspect retro, care poate acoperi întreaga faţă, ori numai zona ochilor, şi care este de regulă susţinut de accesorii prinse în păr, ascunse, ori împodobite cu diverse aplicaţii din mărgele/cristale.
Voalul blusher - un stil clasic de voal din tulle, care acoperă faţa, şi a cărui lungime atinge nivelul umerilor.
Voalul dublu - poate fi o variaţie a oricărui tip de voal. Presupune o parte mai lungă în spate şi un voal stil blusher în partea din faţă.
Voalul Mantilla - făcut popular de Grace Kelly, acest stil se traduce printr-un voal din tulle fin brodat cu dantelă pe margini.
Voalul Juliet Cap - presupune o parte din dantelă (care poate fi înlocuită cu tulle simplu), care acoperă capul şi uneori şi fruntea, din care porneşte restul voalului.
Voalul pouf - un voal extravagant, plin de volum, pentru un aer dramatic.

Related

Moda 2277337687689629388

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item