Daniel Pancu va semna un contract valabil un an cu FC Voluntari

Atacantul Daniel Pancu a declarat, miercuri,  că a părăsit cantonamentul formaţiei Rapid din Poiana Braşov şi va semna un contract valabil un sezon cu gruparea din Liga I, FC Voluntari.

Daniel Pancu, jucător care a evoluat de cinci ori în cariera sa pentru Rapid, va împlini 38 de ani la 17 august. La finalul sezonului trecut a anunţat că se va retrage din activitate, iar în această vară ajunsese la un acord cu acţionarul majoritar Valerii Moraru să preia funcţia de preşedinte al FC Rapid. Ulterior, el a revenit asupra deciziei de retragere şi a anunţat că mai doreşte să joace. Atacantul a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Politehnica Iaşi, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor, Terek Groznîi, ŢSKA Sofia şi FC Vaslui.

Fotbalistul a precizat că este dezamăgit şi de suporteri după incidentele provocate de aceştia în faţa bazei Pro Rapid la reunirea lotului. "Până acum toată ţara ne invidia pentru galerie, pentru atmosfera pe care suporterii o făceau pe Giuleşti şi chiar pe alte stadioane. Acum, am ajuns să ne batem între noi şi să ne facem de ruşine. Sunt dezamăgit. Normal că a contat şi acest lucru în decizia mea", a adăugat Pancu, jucător care urmează să fie prezentat oficial de FC Voluntari, joi.

Related

Sport 3860742048499838927

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item