Dinamo-CSU Craiova 1-0

Dinamo Bucureşti a învins pe CS Universitatea Craiova cu 1-0 în etapa a doua din Liga I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Dorin Rotariu în minutul 86.
Universitatea a avut prima ocazie notabilă a meciului, în minutul 12, când şutul lui Bawab a fost blocat de Cerniauskas. În minutul 17, tot Bawab a şutat, iar Cerniauskas a respins. Dinamo a pus în pericol poarta adversă în minutul 22 când Filip a centrat, iar Vojnovic a trimis puţin peste transversală. În minutul 55, Curelea a şutat din marginea careului în ciuda presingului lui Marc, iar Cerniauskas a respins în lateral. Cosmin Matei a avut o ocazie mare în minutul 58 când Lazăr a centrat din stânga, iar decarul dinamovist, liber în centrul careului advers, a reluat greşit cu capul. În minutul 86, Fai a centrat din stânga, iar Rotariu a reluat cu capul în plasă din câţiva metri, de lângă Izvoranu.
Dinamo are patru puncte după primele două etape, în timp ce craiovenii rămân cu un singur punct și fără gol marcat.
Etapa următoare, Dinamo înfruntă în deplasare pe Viitorul Constanţa, iar Universitatea Craiova primeşte vizita Astrei Giurgiu.
Cele două formaţii:
Dinamo: Cerniauskas – Feussi, Marc, Mevlja, Filip (53′ Fai) – Nedelcearu, Van Haaren (46′ Lazăr) – Gavrilă (75′ Himcinschi), Vojnovic, Matei – Rotariu. Antrenor: Mircea Rednic.
U Craiova: Bălgrădean – Dumitraş, Kay, Izvoranu, Vătăjelu – Băluţă (77′ Bancu), Mateiu, Ferfelea, Nuno Rocha (90′ Măzărache) – Curelea (73′ Herghelegiu), Bawab. Antrenor: Emil Săndoi.

Related

Sport 7232669391245772495

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item