Invazia Minionilor! Cum să fii chic cu „Minion Yellow"

Simpaticii Minioni au devenit atât de fashionable încât „Minion Yellow” este în prezent o nuanţă oficială Pantone! Sărbătoreşte apariţia noului film avându-i că protagonişti principali pe Kevin, Stuart & Bob, (ce urmează să apară în cinema-uri pe 10 iulie), cu câteva accesorii de efect...Designeri precum Rupert Sanderson, Giles Deacon sau Piers Atkinson s-au lăsat deja inspiraţi de haioasele creaturi, creând colecţii-capsulă centrate în jurul acestora, în timp ce ediţia britanică a revistei Vogue a lansat nu numai un mock-cover al publicaţiei cu celebrii minioni pe copertă, ci şi un mockumentary produs de către Suzy Menkes.
Oferă o notă jucăuşă unui outfit monocrom (all black sau all white, îţi sugerăm noi), cu o pereche de pantofi semnaţi Rupert Sanderson (Sandra Bullock i-a purtat deja pe covorul roşu al premierei peliculei în Los Angeles!).
Pentru un look sporty, poţi încerca o pereche de jeans, un tricou, ori un hanorac din colecţia Steve J & Yoni P, disponibilă pe Farfetch. 
Dacă Minion fashion nu este tocmai pe stilul tău, încearcă un accesoriu cool - precum o husă de iPhone ori un termos, pentru a-ţi înveseli ziua.

Related

Moda 948185334312621682

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item