Ionuţ Negoiţă, suspendat opt luni de Comisia de Disciplină a FRF

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a fost suspendat opt luni de către Comisia de Disciplină a FRF şi a primit o penalitate sportivă de 50.000 de lei, după ce, la 6 mai, l-a acuzat pe fundaşul Ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele cu Steaua.

"În temeiul art. 52 al. 2 lit. b şi al. 4 din RD intimatul - petent Negoiţă Ionuţ este sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de 8 (opt) luni şi penalitate de
50.000 lei În temeiul art. 9 şi 42.5 din RD clubul SC Dinamo 1948 SA Bucureşti răspunde în mod solidar de penalitatea sportivă aplicată", se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.


Ştefan Bărboianu a fost titular, la 3 mai, în meciul formaţiei Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în faţa echipei Steaua, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I. El a provocat în minutul 76 lovitura de la unsprezece metri din care Steaua a deschis scorul, prin Nicolae Stanciu.
La două zile după această partidă, FC Dinamo a anunţat rezilierea de comun acord a contractului cu fundaşul Ştefan Bărboianu.
În vârstă de 27 de ani, Bărboianu a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2014, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la formaţia "alb-roşie" în 2011.

Related

Sport 4444689107704579498

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item