iPhone 6s va fi primul smartphone capabil să filmeze la rezoluţia 4K

Lansarea iPhone 6s e la câteva luni distanță, dar până atunci avem parte de tot felul de zvonuri despre ce pregătește Apple.
Rareori introduce Apple o funcționalitate sau o dotare tehnică pe care alți producători să n-o aibă și tocmai acest avans pe care îl lasă înainte de a adopta o noutate îi permite să rezolve anumite minusuri. Un exemplu foarte bun este senzorul Touch ID, încă cel mai bun scanner de pe telefoane, iar un altul este procesorul dual-core care depășește, în unele teste, și procesoare quad-core.Marea noutate din viitorul iPhone este camera foto.
Dacă până acum te-ai obișnuit cu camere de 8 megapixeli capabile să filmeze doar full HD, iPhone 6s îți va aduce și poze mai mari, și video la rezoluție mai bună. Ar fi de dorit și implementarea stabilizării optice pe modelul obișnuit, cu ecran de sub 5 inci, și să nu mai fie doar o funcționalitate de pe Plus.
Camera foto de pe iPhone 6s va avea 12 megapixeli și va fi capabilă să înregistreze videoclipuri la rezoluție 4K. De asemenea, videoclipurile în slow motion vor putea fi înregistrate la viteze de 240 fps, foarte probabil la rezoluție full HD.
Totodată, se pare că Apple pune o cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri. Cum videourile 4K au nevoie de putere de procesare mai mare, ar putea fi folosit un cip quad-core și cel puțin 2GB de memorie RAM.

Related

Tehnologie 80054152781690540

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item