Lansarea noului sezon din serialul "Twin Peaks", amânată pentru 2017

Lansarea noului sezon al serialului "Twin Peaks", care fusese anunţată pentru anul viitor, a fost amânată pentru 2017, potrivit unui anunţ făcut de Mark Frost, co-creator al acestei serii.

Cel de-al treilea sezon al "Twin Peaks" va avea premiera în 2017, după 25 de ani de la difuzarea episodului final din acest serial-cult.
"Am finalizat scenariul, am început producţia în septembrie şi serialul va fi difuzat de Showtime cândva în 2017", a spus Mark Frost.
Anunţul a fost făcut după ce, în luna octombrie, televiziunea americană Showtime a anunţat că premiera noului sezon al "Twin Peaks" ar urma să aibă loc în 2016, pentru a coincide cu împlinirea a 25 de ani de la difuzarea episodului final din acest serial.
Încheierea serialului i-a nemulţumit pe numeroşii fani ai acestuia, pentru că evenimentele prezentate în ultimul episod au lăsat personajele într-o situaţie complicată.
După încheierea difuzării serialului, acesta a generat un lungmetraj de cinema, "Twin Peaks: Fire Walk With Me" (1992), care s-a concentrat doar asupra ultimelor şapte zile din viaţa personajului Laura Palmer şi a oferit prea puţine răspunsuri pentru enigmele prezentate în ultimul episod al producţiei TV.

Related

Stiri & Articole 4928297781396184522

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item