Leonardo DiCaprio a donat 15 milioane de dolari unor organizaţii ecologiste

Actorul american Leonardo DiCaprio a donat 15 milioane de dolari unor organizaţii ecologiste prin intermediul fundaţiei sale de caritate.

Banii vor fi donaţi unor organizaţii ecologiste despre care starul hollywoodian afirmă că "lucrează pentru a rezolva cea mai mare provocare cu care se confruntă omenirea". Potrivit publicaţiei americane New York Post, printre organizaţiile care vor beneficia de acest sprijin financiar se află Amazon Watch, Save the Elephants, Tree People şi World Wildlife Fund.

Leonardo DiCaprio este mesager al păcii pentru climă din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), din 2014. Fundaţia Leonardo DiCaprio are misiunea de a proteja ultimele locuri cu adevărat sălbatice de pe Terra şi de a construi o relaţie mai armonioasî între umanitate şi lumea naturală în generală, potrivit unei declaraţii a Naţiunilor Unite. Fundaţia lui DiCaprio a contribuit financiar la programele de protejare a tigrilor din Nepal, elefanţilor din sălbăticie şi a faunei oceanice, inclusiv a rechinilor.

Related

Stiri & Articole 6217871673012752082

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item