Lovitură în PSD. Liviu Dragnea s-a decis să candideze la șefia partidului

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, şi-a anunţat marţi decizia de a candida la şefia interimară a PSD, la şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc miercuri.

"Am decis ca mâine (miercuri, n.r.), să cer votul de încredere colegilor din Comitetul Executiv Național pentru a prelua atribuțiile președintelui PSD în urma demisiei lui Victor Ponta. Dacă mâine colegii îmi vor acorda încrederea pe care le-o cer, acest lucru va fi urmat de un plan concret de acțiuni, atât politice, cât și administrative, care să pregătească în primul rând toamna politică. De asemenea un plan de acțiuni serioase în teritoriu, atât politice cât și de organizare și cooptarea unor colegi într-o echipă care să aibă mai multe atribuțiuni colective. 

Sunt foarte mulți colegi care ocupă funcții importante și care vor fi folosiți ca experiență și expertiză, și este nevoie ca toți să-și pună în slujba partidului experiența și forța politică. Este nevoie de o clarificare  a acțiunilor politice din interiorul partidului și din afară."

Despre o discuție cu Victor Ponta, Liviu Dragnea a declarat că nu vrea să-l implice pe premier în aceste discuții. "Îl implică alții, eu sunt prieten și camarad cu Victor Ponta din 2010. Am fost și rămân prietenul lui cu fapta și cu gândul, și acum, și mâine, și după mâine, și toată viața. Niciodată nu o să fac ceva împotriva lui Victor Ponta", a mai declarat Liviu Dragnea.

Related

Stiri & Articole 6626855082564369631

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item