Mii de tineri au participat la Liberty Parade pe plaja dintre Venus şi Saturn

Zeci de mii de tineri au participat, sâmbătă, la "Liberty Parade 2015: Transformarea", cel mai mare spectacol de muzică electronică şi dance din România, organizat pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Caravana camioanelor cu DJ-ii care au mixat live, între care DJ Saguna, DJ Deeper, DJ Seka, DJ Aser, DJ Parker, Dj Mentol şi Dj Beaghy, a pornit, ca în fiecare an, din staţiunea Olimp, sâmbătă, la ora 16.00, şi a străbătut traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn, având ca punct terminus ”Black Sea Arena”, situată pe plaja dintre Venus şi Saturn. 
Capul de afiş a fosr DJ-ul sloven UMEK, iar DJ-ii din line-up au fost Emil Lassaria, Cristi Stanciu, Dj Andi, Liviu Hodor, Raoul Russu şi Vika Jigulina.Urmând trend-ul internaţional al mixurilor dintre muzica electronică şi cea live, fiecare dintre DJ-ii din line-up a avut în acest an un moment special, de câteva minute, când a lansat o provocare pentru un artist din zona muzicii pop sau rock de a face faţă ritmurilor electronice într-un performance live.
Distracţia a continuat până la răsăritul soarelui, iar, potrivit organizatorilor, la cea de-a 15-a ediţie a Liberty Parade au participat aproape 70.000 de tineri. Intrarea a fost liberă, însă accesul a fost permis numai tinerilor peste 18 ani.

Related

Stiri & Articole 4067210971560384121

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item