Obama a primit confirmarea că Jon Snow, din "Urzeala tronurilor", a murit

David Nutter, unul dintre regizorii serialului "Urzeala tronurilor", aflat la convenţia Comic Con din San Diego, a declarat că i-a confirmat lui Barack Obama moartea personajului Jon Snow, după ce preşedintele american şi-a exprimat speranţa că acesta ar fi putut supravieţui.

Actorul Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow, a jucat în 41 de episoade ale serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones".
În plus, realizatorii serialului au confirmat decesul lui Stannis Baratheon, personaj important în sezoanele II-V ale producţiei TV.
Cel de-al cincilea sezon al celebrului serial produs de HBO, premiat cu Emmy, Globul de Aur şi Peabody, a debutat la postul de televiziune în aprilie şi s-a încheiat pe 14 iunie.
Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.
Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".
Scriitorul George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi, inclusiv în română, şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Related

Stiri & Articole 8357379494223491793

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item