Oraș construit în totalitate pentru copii

În Londra a fost inaugurat un oraş construit în totalitate pentru copii. Acest loc este, de fapt, un parc educativ în care cei mici sunt încurajaţi să exploreze o lume plină de oportunităţi şi să înfrunte provocări cu care se confruntă adulţii.


Aici, copiii pot fi oameni de știință, pompieri, prezentatori TV, fotografi, sportivi, chirurgi sau bucătari. Ei sunt cei care aleg ce activități doresc să aibă în acest loc inspirat de viața reală a adulților. Cu ajutorul unor echipe bine pregătite, cei mici au parte la fiecare vizită de experiențe unice, de aventuri pline de inspirație. Ei primesc adevărate lecții de viață, învață să aprecieze valoarea muncii și a banului câștigat cu greu, află ce înseamnă lucrul în echipă și cum să protejeze mediul încojurător.
În parcul educativ din Londra, care a fost inaugurat în urmă cu o zi, sunt construite 12 orașe din 14 țări. Pe o suprafață de aproape 7 mii de metri pătrați, copiii între 4 și 14 ani sunt încurajați să ia propriile decizii. Prețul unui bilet pornește de la 8 lire sterline.
Parcuri de acest gen mai există în Filipine, Singapore, Qatar, Rusia, Arabia Saudită, Turcia și în Statele Unite.

Related

Stiri & Articole 8445856323279427744

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item