Oțelul s-a înscris în Liga a doua

După câteva săptămâni în care incertitudinea a fost cuvântul de ordine în tabăra Oțelului, lotul antrenat de Florin Marin s-a reunit miercuri seara la baza „Zoltan David", după ce clubul s-a înscris în Liga a doua.


Cristian Munteanu - team manager FC Oțelul: "E un moment zero pentru Oțelul Galați în acest moment, din păcate, să spun așa. Dar ne bucurăm că astăzi am reușit să ne reunim, să aducem jucătorii pe care i-am avut împrumutați la alte echipe, jucători tineri. Am promovat de la echipele noastre de juniori, de la centrul de copii și juniori șapte-opt jucători".
Clubul se bazează pe experiența antrenorului principal Florin Marin pentru formarea tinerilor jucători promovați de la echipele de juniori.
Cristian Munteanu - team manager FC Oțelul: "Am mare încredere că Florin Marin îi va forma. A promovat foarte mulți jucători profesorul Florin Marin. Îi place să lucreze cu tineri și am încredere că acest club va merge mai departe și nu va dispărea".
Din vechiul lot s-au prezentat la reunire Lucian Murgoci, Robert Tătar, Cosmin Stoian, urmând ca lor să li se alăture portatul Dumitru Hotoboc și Robert Moglan.
Chiar și în aceste condiții, oficialii Oțelului doresc să atace promovarea în prima ligă.

Related

Sport 2061567663171447663

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item