Piept de curcan cu praz

Ingrediente:
  • 500 gr piept de curcan
  • 2 fire groase praz
  • lapte
  • apa
  • faina
  • sare
  • piper
  • sos worcester
  • un pahar vin rosu
  • sofran
Curatam prazul de foile verzi exterioare si il spalam f bine. Il taiem rondele si il punem la calit in putin ulei (ideal ar fi sa il calim intr-un wok care este mai inalt) pentru vreo 5 minute la foc mediu amestecand mereu,
Amestecam o cescuta de lapte cu o cescuta de apa si adaugam treptat peste praz pana se patrunde complet,
Condimentam , iar in momentul in care este complet patruns stingem focul si il lasam sa stea acoperit.
Pieptul de curcan/pui il taiem in fasiute si il imbracam bine in faina amestecata cu sare, piper si sofran,
Il punem la prajit intr-o tigaie mare cu vreo 2- 3 linguri ulei si il intoarcem pe toate partile pana se patrunde. Adaugam 1-2 linguri de sos worcester si paharul de vin rosu.
Lasam sa se evapore tot alcoolul dupa care amestecam pieptul cu prazul . Mai lasam cateva minute pe foc ca sa se amestece bine . Adaugam cateva firicele de praz crud si servim.

Related

Culinar 6349251013416351410

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item