Poliţişti acuzaţi de violenţă extremă de trei tineri care ar fi fost bătuţi inclusiv cu biciul

Doi poliţişti din judeţul Vaslui sunt acuzaţi de trei tineri că ar fi recurs la acte de violenţă extremă, bătându-i două ore cu pumnii, picioarele şi cu un bici după ce ar fi furat un telefon pe care ulterior l-au vândut, IPJ Vaslui precizând că nu a fost înregistrată vreo plângere pentru agresiune.

Potrivit victimelor, unul dintre tineri, în vârstă de 19 ani, ar fi fost luat cu forţa de pe stradă de către tatăl copilului căruia i-ar fi furat un telefon şi dus la sediul Poliţiei Zorleni, acolo unde ar fi fost bătut. Ulterior, după ce a spus că a împărţit banii obţinuţi din vânzarea telefonului cu alţi doi adolescenţi de 17 ani, poliţiştii ar fi mers la locuinţele acestora, de unde ar fi fost ridicaţi şi duşi tot la Poliţie, fiind, la rândul lor, supuşi unor acte de violenţă, potrivit declaraţiilor lor.
De altfel, tinerii au urme vizibile de lovituri pe spate, iar unul dintre ei are şi o rană la cap.
Cei trei tineri au spus că vor merge la Serviciul de Medicină Legală pentru a-şi scoate documente prin care să ateste că au fost victimele unor agresiuni, ulterior urmând a depune plângere la Parchet.
Pe de altă parte, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui afirmă că nu există înregistrată nicio plângere la adresa poliţiştilor de la Zorleni care i-au anchetat pe cei trei tineri.

Related

Stiri & Articole 3475292500344714616

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item