Robin van Persie a semnat un contract cu echipa turcă Fenerbahçe

Internaţionalul olandez Robin van Persie a fost cedat de echipa engleză Manchester United către clubul turc Fenerbahçe Istanbul cu care a semnat un contract pentru trei sezoane. Atacantul în vârstă de 31 de ani a fost apoi prezentat în faţa a 10.000 de suporteri adunaţi pentru a-l aclama pe stadionul Sukru Saracoglu.
Acum fac parte din familia Fenerbahçe (…) pot să vă promit un lucru, voi face tot ce depinde de mine pentru a aduce la Fenerbahçe numeroase trofee şi pentru a vă face fericiţi”, a spus în limba engleză atacantul olandez. „Tesekkürler (mulţumesc) Fenerbahçe”, a adăugat el în limba turcă.
Van Persie şi-a început cariera la Feyenoord Rotterdam şi a jucat în Anglia din anul 2004 când a fost achiziţionat de Arsenal Londra. În 2012, Manchester United a plătit în schimbul său suma de 24 de milioane de lire sterline. Olandezul a contribuit la câştigarea titlului de campioană pentru United în 2013, marcând în acel sezon 26 de goluri în 38 de meciuri. Însă apoi nu a mai avut evoluţii la acelaşi nivel, în ultima stagiune marcând doar zece goluri în 27 de partide.

Related

Sport 2568593274143597064

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item