Salata de paste cu ton

Ingrediente – Salata de paste cu ton

  • 200 g paste format scurt
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 10 frunze proaspete busuioc
  • 2 lingurite capere in otet
  • 5-6 fire de patrunjel
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute uscat (optional)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  • Punem o oala plina cu apa pe foc, adaugam putin ulei de masline si o acoperim cu capac.
  • Cand apa incepe sa fiarba, adaugam 1 lingurita cu sare si pastele. Le fierbem conform instructiunilor de pe punga. Important este sa fierbem pastele al dente.
  • Scurgem pastele si le trecem printr-un jet de apa foarte rece, apoi le lasam sa se scurga.
  • Spalam patrunjelul si frunzele de busuioc, le stergem si le tocam marunt.
  • Scurgem tonul si il sfaramam cu furculita. Il adaugam peste pastele reci si foarte bine scurse, adaugam patrunjelul si busuiocul tocate si caperele taiate in bucatele micute si amestecam bine.
  • Condimentam salata de paste cu ulei de masline, sare si putin piper proaspat macinat si o servim.

Related

Culinar 710561307273922000

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item