Serialul "Fear The Walking Dead", difuzat în România, pe 24 august, simultan cu premiera din SUA

Noul serial "Fear the Walking Dead", care va prezenta experienţa începutului apocalipsei zombi, va fi difuzat în România, la televiziunea americană AMC, pe 24 august, simultan cu premiera din SUA.

AMC şi AMC Global, reţeaua internaţională de televiziuni marca AMC, au anunţat că premiera mondială a noului serial "Fear the Walking Dead" va avea loc pe 23 august, de la ora 21.00 ET/PT. Primul episod va fi difuzat la televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA.
În România, primul episod al serialului va putea fi urmărit subtitrat la televiziunea AMC, pe 24 august, de la ora 04.00, şi, în reluare, în aceeaşi zi, de la ora 23.00.
Serialul-pereche al "The Walking Dead", cel mai urmărit show de televiziune din SUA în rândul adulţilor cu vârsta de 18-49 ani, "Fear the Walking Dead" duce telespectatorii înapoi la începuturile apocalipsei zombi, în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă.
Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens, în rolul lui Madison, Cliff Curtis, în rolul lui Travis, Frank Dillane, în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey, în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez, în rolul Lizei, Ruben Blades, în rolul lui Daniel, Mercedes Mason, în rolul Ofeliei, şi Lorenzo James Henrie, în rolul lui Chris.

Related

Divertisment 7445540680310025916

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item