Simona Halep spune că nu a găsit încă soluţia perfectă de antrenor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că este o persoană dificilă "un pic" şi probabil din acest motiv nu a găsit încă varianta perfectă de antrenor, ea precizând că îşi va pune gândurile în ordine în perioada următoare pentru a decide cu ce tehnician va colabora la turneele din SUA.

"Am auzit că am record la aşa ceva (n.r. - schimbarea antrenorilor), anul acesta sau în ultimii doi ani. Nu pot să mă laud cu faptul că schimb antrenorii foarte des, dar nu am găsit încă varianta perfectă cu care să mă simt bine mai mult timp. Sunt o persoană dificilă un pic şi poate cer prea mult uneori. O să încerc zilele acestea de pauză să-mi pun gândurile în ordine şi să văd ce decizie voi lua. Încă nu am decis nimic şi sunt într-o perioadă în care decid greu acum", a spus Halep, duminică seară, la revenirea în ţară din Marea Britanie, unde a fost eliminată în prima manşă a turneului de la Wimbledon.
Ea a afirmat că acceptă criticile care îi sunt adresate după ce pierde meciuri şi nu este afectată din acest motiv. "Nu am citit nimic, am auzit câteva chestii... Fiecare este liber să spună ce doreşte. E bună şi critica atunci când ai momente mai grele. La critică în tenis mă refer. Am multe de făcut ca să revin la forma mea bună, dar merg înainte. Mental, nu sunt deloc jos. Voi lua o pauză ca să-mi revin mai repede. Pauză înseamnă zile libere de la tenis, o să mă pregătesc fizic. Apoi voi merge în America la turnee", a precizat jucătoarea.

Related

Sport 5605786419300890529

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item