Simona Halep va participa la turneul de la New Haven, unde este favorita numărul 1

Dacă la ediția de anul trecut Simona Halep a fost eliminată în turul al doilea de slovaca Magdalena Rybarikova, anul acesta românca vrea să câștige din nou trofeul Connecticut Open, la fel cum a făcut-o în 2013, când a bifat primul său titlu de categorie Premier.
Din Top 10 WTA, va mai participa la turneul din New Haven, programat între 23 și 29 august, doar cehoaica Petra Kvitova, numărul 5 mondial și câștigătoare a ediției de anul trecut. Dintre jucătoarele de top și-au mai anunțat prezența adversare redutabile precum Ekaterina Makarova, Karolina Pliskova sau Timea Bacsinsky.
Însă, până la turneul de la New Haven, Halep va fi prezentă la Toronto, la Rogers Cup, competiție de categorie Premier 5, disputată în prima jumătate a lunii august. De menționat că turneul canadian va fi primul la care va juca Simona, după eliminarea suferită în turul I la Wimbledon.
După competiția de la New Haven, în septembrie, va urma US Open, ultimul Grand Slam al anului, unde organizatorii au anunțat premii record în valoare de 42,3 milioane de dolari.

Related

Sport 6195054370571484845

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item