Teixeira, la Steaua!

Aflat în Bucureşti pentru tratativele cu echipa din Giurgiu, impresarul lui Teixeira a fost contactat de Valeriu Argăseală, iar situaţia lui Filipe s-a întors cu 180 de grade.

În faţa unei oferte mai bune din punct de vedere financiar, 230.000 de euro în loc de 180.000, fotbalistul a ales Steaua, alături de care are şansa să evolueze în grupele Ligii Campionilor. 

Înţelegerea este pe un an, cu drept de prelungire pentru încă unul, iar parafarea actelor se va face după ce jucătorul va efectua vizita medicală. Astra l-a pierdut pentru că a ținut să impună câteva clauze oarecum minore, legate de casă și de mașină, pe care jucătorul le-ar fi acceptat până la urmă, dar nu era mulțumit. Cam la fel s-a întâmplat și cu Marius Șumudică, antrenorul semnând actele după aproape 20 de zile de la startul pregătirilor.
Steaua devine astfel al patrulea club din România pentru care evoluează Filipe Teixeira, celelalte trei fiind FC Braşov, unde a disputat 12 jocuri, Rapid, 40 de jocuri, şi Petrolul, 49 de partide.

Teixeira este al şaselea transfer al Stelei în această vară, după Alcenat, Muniru, Tahar, Mihalcea şi Tudorie.230.000 de euro va câştiga Teixeira la Steaua, într-un an de contract

Related

Sport 1913116082268349036

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item