Tudor Gheorghe prezintă spectacolul "Adio, doamnă!", pe 3 noiembrie, la Bucureşti

Tudor Gheorghe va susţine un concert, pe 3 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, inspirat de operele şi povestirile marilor personalităţi din literatura română, precum Tudor Arghezi şi Ion Minulescu.

Spectacolul va sta sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu, iar artistul va fi acompaniat de orchestra sa.
Noul spectacol al lui Tudor Gheorghe "Adio, doamnă!" poate fi definit ca o reamintire a frumuseţii şi momentelor de aur ale României din anii 1920 - 1930, în care eleganţa, politeţea şi respectul faţă de semeni se evidenţiau.
Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.
Biletele pentru spectacolul "Adio, doamnă!" au fost puse în vânzare la preţuri care variază în funcţie de poziţia locului în sală şi sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.bilete.ro, www.eventim.ro,www.myticket.ro, www.bilet.ro şi www.fix7.ro.

Related

Stiri & Articole 6277798716076310694

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item