Yoga și pilates pe mare, noile sporturi practicate în stațiunea Mamaia

Vorbim despre noul sport practicat în staţiunea Mamaia: stand-up paddle board yoga. Tot astăzi unii turişti au aflat că poţi să faci surf nu doar în apele oceanului, ci şi la Marea Neagră, cu puţină pricepere şi voinţă.

In nordul stațiunii Mamaia, turiștii au ocupat fiecare colțișor de nisip, dar nici marea nu se simte singură. La câțiva metri de țărm, deasupra valurilor și în bătaia brizei două tinere fac exerciții de yoga și pilates pe o placă asemănătoare cu cea de surf. Stand up paddle board yoga le ajută să uite de stres, dar să se și mențină în formă.
'Trebuie doar să accepți provocarea, iar la sfârșit vei avea satisfacția că ai reușit să faci un sport nou, să arăți și bine',este de părere instructorul Diana Stejereanu.
Instructorul Diana Stejereanu a aflat pentru prima oară despre paddle board yoga în Barcelona. I-a plăcut ce a văzut, a învățat toate tainele acestui sport, iar acum dă lecții de yoga și pilates pe valurile Mării Negre. Iar cine se încumetă să încerce va reveni cu siguranță.
Vara aceasta la modă în Mamaia este și stand up paddle surfingul, sau vâslitul din picioare. Trebuie să îți menții echilibrul și să fii doar tu și marea pe o placă puțin mai mare decât cea de surf. 
'Te propulsezi cu ajutorul unor padele. Este un sport care prinde foarte bine în străinătate, pe care îl poți duce în zona surf-ului sau spre fitness, ca și cum ai merge cu bicicleta, doar că mergi pe apă în loc să mergi pe șosea', explică Iulian Tache, administratorul plăjii.
Cine știa că poți să faci surf doar pe valurile oceanelor, s-a înșelat. De acum secretele acestui sport le poți afla dincolo de vârstă și în stațiunea Mamaia.
Și cei care nu știu să înoate pot trece de această barieră în vacanța la mare, alături de un instructor.
Indiferent ce sporturi au practicat sau ce jocuri au pus în scenă, turiștii din Mamaia au avut parte de o zi de vacanță de neuitat.

Related

Stiri & Articole 1656442790527532023

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item