YouTube se va dezvolta în zona realităţii virtuale, prin intermediul clipurilor 3D

YouTube, site-ul de partajare de fişiere video deţinut de Google, se va dezvolta în zona realităţii virtuale, prin intermediul clipurilor video 3D şi prin oferirea sprijinului pentru încărcarea şi vizionarea videoclipurilor la 360 de grade.

"Realitatea virtuală vine pe YouTube cu clipuri video 3D, la 360 de grade. Mai multe detalii, în curând!", au anunţat recent reprezentanţii YouTube.

"Am văzut cum artişti celebri, precum Avicii şi Bjork, au făcut descoperiri remarcabile în privinţa clipurilor video 3D, însă vrem să vă ajutăm pe toţi să depăşiţi această nouă frontieră", a declarat CEO-ul YouTube, Susan Wojcicki.
Nu a fost făcută publică data de la care YouTube va lansa acest serviciu de suport pentru utilizatorii platformei care doresc să vizioneze videoclipuri prin intermediul realităţii virtuale.
Este de aşteptat, însă, ca, în curând, utilizatorii YouTube să poată viziona astfel de videoclipuri folosindu-şi propriul telefon sau Google Cardboard.
Pentru vizionarea acestor tipuri de clipuri, utilizatorii pot folosi mouse-ul (trăgându-l în direcţia dorită) sau pot mişca smartphone-ul de pe care vizionaează videoclipul, pentru a schimba perspectiva.

Related

Tehnologie 8599801368319774465

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item