Zece persoane acuzate de trafic de droguri, reţinute în urma unor percheziţii în Bacău

Zece membri ai unor grupări de trafic de droguri şi de persoane au fost reţinuţi, miercuri, de DIICOT Bacău, pentru prinderea unui membru al reţelei, care încerca să fugă cu o maşină, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertisment.

Poliţiştii de la crimă organizată din Bacău, coordonaţi de un procuror al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bacău, au prins în flagrant, miercuri, doi bărbaţi de 25 şi 31 de ani în timp ce ridicau de la o firmă de curierat un colet care conţinea droguri.
Anchetatorii au găsit în colet 100, 87 grame de Alfa - PVP drog de risc şi ethylone, substanţă care face parte din clasa amfetamine cu proprietăţi stimulente.
Ulterior, poliţiştii au efectuat 18 percheziţii domiciliare în urma cărora au fost ridicate şase laptop-uri şi tablete, nouă telefoane mobile, 13 cartele telefonice şi stick-uri de memorie, două râşniţe pentru mărunţit substanţe vegetale, un cântar electronic, 3.445 de euro, 290 de lire sterline, 150 USD şi 7.553 de lei.
Procurorii DIICOT au reţinute 10 persoane, iar alte patru sunt cercetate în stare de libertate pentru iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat specializat, trafic internaţional de drogur, comercializarea ilegală de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, camătă , trafic de persoane şi infracţiunea de ultraj.
Membrii reţelei urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Related

Stiri & Articole 3444375754296086724

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item