Băutura ce conține secretul longevității.

Un adevărat "elixir al tinereții", care se prepară foarte ușor din ingrediente naturale, are efecte benefice asupra sănătății organismului, drept pentru care specialiştii în nutriţie recomandă tuturor persoanelor să-l includă în alimentaţia lor, pentru creșterea speranței de viață.
Pentru prepararea acestei băuturi miraculoase este nevoie de 2 cm de rădăcină de ghimbir, 4 morcovi, 3 mere şi sucul de la o jumătate de lămâie. Toate se amestecă într-un blender, iar băutura cremoasă obținută se recomandă a fi consumată imediat dimineaţa, înainte de micul dejun.

Ce beneficii au ingredientele

Ghimbirul, nu doar că scade colesterolul din sânge, ci distruge și bacteriile din tractul digestiv care sunt responsabile de apariţia ulcerului. În plus, acest condiment stimulează refacerea florei intestinale, reglează peristaltismul intestinal şi combate durerile de cap şi migrenele.
Morcovul. Specialiştii susţin că această legumă previne apariţia atacului de cord, îmbunătăţeşte vederea, scade riscul de cancer, reglează glicemia şi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii.
Merele întăresc imunitatea, stimulează procesul de slăbire, îmbunătăţesc funcţionarea rinichilor, a ficatului şi a vezicii biliare, previne afecţiunile dentare şi gingivale, protejează sistemul cardiovascular, reduc stresul şi oboseala, combat insomnia.
Lămâia reduce tensiunea, întărește imunitatea, elimină toxinele din corp, uşurează simptomele artritei, protejează organismul de infecţii, de răceală şi de afecţiuni dentare. 

Related

Sanatate 1771055382455471433

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item