Codul Fiscal, temă de concurs la singurul salon de umor dedicat epigramiştilor, organizat la Buşteni

Noul Cod Fiscal a fost anul acesta una dintre temele principale de concurs ale Salonului "Ridendo Dicere verum", singurul salon de umor dedicat epigramiştilor, organizat în Buşteni, câştigătorul scriind, în epigramă, că vrea un nou Cod Fiscal care să nu fie "la fel de şchiop ca domnul prim-ministru".

Staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei a găzduit cea de-a XX-a ediţie a salonului de umor "Ridendo Dicere Verum”, principalele teme ale competiţiei între epigramişti fiind "Codul fiscal" şi "Un pătrar de veac", a doua temă fiind abordată pentru a marca 25 de ani de la înfiinţarea Uniunii Epigramiştilor din România.
Epigrama câştigătoare pe tema "Codul fiscal" se numeşte "Recomandare populistă" şi aparţine lui Ştefan A. Saşa: "Sunt de acord ca noul cod fiscal/ Să-l treceţi pe al patriei registru,/ Dar fără-a fi, în mod accidental,/ La fel de şchiop ca domnul prim-ministru”.
La competiţie, pe tema "Pătrar de veac" câştigătoare a fost una dintre epigramele fostului parlamentar din perioada 1990 - 2004 Ştefan Cazimir.

Related

Stiri & Articole 3426024184899297978

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item