Şapte tineri, printre care şi nepotul decanului Baroului Vrancea, reţinuţi pentru trafic de droguri

Şapte tineri, membri ai unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc, între care Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici, au fost reţinuţi, luni, în urma unor ample percheziţii desfăşurate în Bucureşti şi în judeţul Vrancea.

În total, au fost făcute zece percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Vrancea, la locuinţele a şapte persoane suspectate de trafic de droguri de risc.
În urma percheziţiilor şi a prinderii în flagrant delict, poliţiştii au ridicat telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de grame de cannabis şi cinci grame de haşis.
Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a acestui an, cei şapte ar fi constituit un grup infracţional organizat şi ar fi traficat aproximativ 700 de grame de cannabis, obţinând din activitatea infracţională 40.000 de lei.
Suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, cei din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, Brăila şi Bucureşti, precum şi jandarmi.

Related

Stiri & Articole 8685437803878193253

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Side Ads

Text Widget

Connect Us

item